Romantiskas dāvanas jebkurai sievietei

Tuvojas viena no skaistākajām dienām pasaulē – Sieviešu diena. Tā ir diena, kad ikvienas sievietes seju rotā skaists smaids, jo dāvātie ziedu pušķi un gardās šokolādes konfektes lutina gan sirdi, gan pašsajūtu.

Šajā dienā par lielisku dāvanu kalpos viss, kas ir sievišķīgs un spēj radīt prieku ikvienas sievietes sejā – ziedi, gardas lietas, svaigi augļi un mīlestības pildīta romantika – tas ir sapnis, ne realitāte. Lai sagādātu savai mīļotajai sievietei sapņainu ceļojumu šajā īpašajā dienā, esam sagādājuši īpašas dāvanas, kas padarīs šo dienu neaizmirstamu un svinīgu!

tulip

Sievietēm patīk viss, kas spēj papildināt viņas daiļumu un liek justies vēl pievilcīgākai. Patīkami ir saņemt skaistu zieda pušķi, bet kā lielisks papildinājums tam būs mūsu kolosālie skaistuma kopšanas komplekti, kas ražoti Spānijā. Tā ir vieta, kur ikvienai sievietei piemīt spēcīgs raksturs un valdzinošs daiļums, tādēļ aicinām sniegt Spānijas dabas spēku mūsu sievietēm, lai vairotu savu skaistumu. Kosmētikas komplekti ir dažādi – tādi, kur smalki izmeklēta ziedu mikstūra rada eksotisku un vieglu pavasara smaržu, gan arī tādi, kuros iekļauti vitamīniem bagāti augļi, kas rada aromātisku un valdzinošu smaržu sajukumu. Ikviens vīrietis savai sievietei varēs atrast vispiemērotāko smaržas buķeti, kas iepriecinās ne tikai viņu, bet arī pašu vīrieti, apmeklējot mūsu mājaslapu www.postcard.lv, kur par katru komplektu Jūs iegūsiet sīkāku aprakstu un varēsiet izvēlēties pašu piemērotāko savai mīļotajai sievietei.

florde

Sievietes novērtē ja viņas lutina un sniedz iespēju sajusties mīlētām. Uzdāvini savai mīļajai dāmai patīkamu un baudpilnu atpūtu ar masāžas palīdzību. Sajūtu Rituāls “Zemene šokolādē” būs savādāks un gards šokolādes baudījums visam ķermenim. Rituāls sniegs ne tikai maigu un pievilcīgu ādu, bet stiprinās imūnsistēmu, asinsvadus un efektīvi baros ādu ar nepieciešamajiem vitamīniem. Pēc procedūras Jūs nespēsiet noticēt savām acīm, jo mīļotā dāma burtiski vai staros no labsajūtas! Tas viss pateicoties tam, ka viņas āda būs tvirta, vingra, elastīga un ķermenis būs atbrīvots no stresa. Procedūrā ietilpst relaksējoša galvas masāža, pilna ķermeņa masāža ar šokolādes maisījumu un zemeņu pīlingu, šokolādes-zemeņu ietīšana ķermenim un sejas masāža. Pārsteidz savu mīļoto sievieti, piedāvājot viņai neaizmirstamu atpūtu tikai par 30 EUR.

chocostraw

Ar nākamo dāvanu iedrošinām vīriešus nebaidīties un sagādāt neaizmirstamu izklaidi svaigā gaisā. Nekas nespēj sagādāt lielāku romantiku par divvientulību un baudpilnu atpūtu zirga mugurā. Šis dzīvnieks jau pats par sevi stāsta to, ka viņš ir brīvības simbols, kas vienlaicīgi spēj gan uzlādēt, gan nomierināt. Izjāde ar zirgu Jums sniegs ne tikai atpūtu, bet arī ļaus atbrīvot prātu no visa liekā un liks Jums noprast, ka dzīve ir tik skaista, cik paši vēlaties! Izjāde zirga mugurā gleznainā mežā, ar elpu aizraujošiem dabas skatiem un ar vēju, kas sapinies Jūsu matos, sniegs Jums abiem tikai pozitīvas emocijas. Uzdāvini aktīvu, aristokrātisku un romantisku atpūtu tikai par 20 EUR.

horses1

4.Mēs nebaidāmies sacīt, ka ikviena sieviete kaut reizi mūžā ir sapņojusi iejusties modeles lomā. Kā viena no lietām, kas šai profesijai ir ļoti raksturīga, ir profesionālas un kvalitatīvas bildes, kuras atklāj sievietes daiļo izskatu un pašpārliecinātību par sevi. Šāda dāvana iepriecinās ikvienu, tādēļ dāvā savai mīļotajai profesionālu vienu stundu garu fotosesiju fotostudijā “AllFriends Studio”. Fotostudija piedāvā uzņemt gan individuālās fotogrāfijas, gan kailfoto, gan pāru bildes, kā arī topošo māmiņu vai mazuļu fotogrāfijas. Bet tā kā šoreiz galvenajā lomā ir tikai un vienīgi sievietes, tad viņām jādod šī brīvības sajūta un jāļauj izlemt, kādas tipa bildes uzņemt. Fotosesijas laikā ikviena sieviete varēs justies ērti un nepiespiesti un, lai fotogrāfijas būtu daudzveidīgākas ieteicams paņemt līdzi papildus apģērbus un aksesuārus, kas izceļ personību un liek izskatīties satriecoši. Sniedz savai dāmai iespēju iepriecināt pašai sevi un arī tevi ar kvalitatīvām fotogrāfijām, pakalpojuma cena 25 EUR.

studio

Ir dažādi veidi, kā iepriecināt dāmas Sieviešu dienā – tik jāprot atrast pašu labāko, piemērotāko veidu. Kā viens no variantiem, ar kuru noteikti nevar nokļūdīties, ir dāvanu karte pie manikīra. Skaistas rokas ir īstas un kārtīgas sievietes vizītkarte, tādēļ ir svarīgi, lai nagi būtu pievilcīgi un kopti. Piedāvājam apmeklēt salonu “Eklektika”, kur manikīra meistari parūpēsies par Jūsu nagiem. Salons piedāvā ombre manikīru un gelish laku uzklāšanu. Tas nozīmē, ka nagu laka tiek uzklāta pakāpeniski, savienojot vairākas toņu kārtas, radot varavīksnes efektu. Uzdāviniet savai mīļajai iespēju Sieviešu dienā nodoties sievišķīgām lietām! Pakalpojuma cena 35 EUR.

manikure

Postcard.lv novēl daudz smaidu katrai sievietei!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *