Palutini savu sievieti ar vislabākām dāvanām!

Svētkiem tuvojoties bieži sākas uztraukums par to, ko tad īsti dāvināt savam mīļotajam cilvēkam. Bez skaistām puķēm, gardām lietām neiztikt, bet ar to vien nepietiks, it sevišķi Valentīndienā. Šajā dienā gribas pēc iespējas vairāk un iespaidīgāk iepriecināt savu otru pusīti.

Valentīndiena ir svētki, kad īpaši piemērotas mīļas, maigas un siltas dāvanas, kuru izvēle parasti sagādā galvas sāpes vīriešiem, jo viņi nespēj izvēlēties, ar ko tieši un kā iepriecināt savu mīļoto sievieti. Lai mazinātu spriedzi un palīdzētu Jums savlaicīgi sagatavoties 14.februāra svētkiem piedāvājam lieliskas idejas dāvanām, kas ne tikai spēs iepriecināt sievieti, bet arī ļaus viņai sajusties mīlētai un novērtētai.

galvena1

Ikviena sieviete ar lielāko prieku un sajūsmu noteikti izbaudīs maigas rūpes par savu ķermeni. Mēs nebaidāmies sacīt, ka šāda veida dāvanas liek starot no gūtās labsajūtas. Iesakām izbaudīt sajūtu rituālu “Dzērvenes debessmanna“, kas būs kā svaigs, spirdzinošs un aromātisks ceļojums pa dabas valstību. SPA rituāla laikā sieviete varēs izbaudīt pilnu ķermeņa pīlingu, kur ar maigām roku kustībām atbrīvos ķermeni no saspringuma, radot pozitīvas emocijas. Būs iespēja izbaudīt ķermeņa ietīšanu, kas acumirklī tonizēs, mitrinās un bagātīgi baros ādu. Savukārt sejas masāža, rituāla noslēgumā, parūpēsies, lai nostiprinātu gūto mieru un vieglumu gan ķermenī, tā arī dvēselē. Sniedz savai mīļotajai sievietei izsmalcinātu un rūpju pilnu atpūtu tikai par 25 EUR.

bruklenes2

Turpinām ar dievietes cienīgu atpūtu – maģiskais SPA rituāls “Afrodīte” nodrošinās ikvienai sievietei skaistumu, iznesīgumu un pašpārliecinātību. Kā zināms, tad Afrodīte tiek uzskatīta par īsto un vienīgo mīlas dievietei, kura ar savu piena balto un perfekto ādu spēj savaldzināt ikvienu vīrieti. Ļauj izbaudīt arī savai dāmai Afrodītes pieskārienu un nepretojies viņas valdzinājumam, jo pēc piena pīlinga, masāžas un galvu reibinošas rožu aromterapijas ikviena spēs valdīt pār pasauli! SPA rituāls atjauno un uzlabo ādas elastību, palielina darba efektivitāti, darbojas kā afrozodiaks, relaksē muskulatūru un vienkārši liek izskatīties valdzinoši! Uzdāvini iespēju baudīt augstas klases relaksāciju! Pakalpojuma cena tikai 25 EUR.

afrodite

Valentīndiena ir jaunu sajūtu diena, kad ir iespēja izpausties un izmēģināt jau sen kārotas lietas. Iedomājies, cik aizraujoši būtu vakariņot mierpilnā vietā, kur smarža, tauste, iztēle spēlē galveno lomu? Aizved savu mīļoto sievieti uz vakariņām tumsā – “Blind Dreams” un pavadiet neaizmirstamu vakaru tumsā, jo neredzēt nenozīmē neredzēt, bet redzēt citādi. Sajūtiet garšas pasauli un apkārtējo vidi savādāk nekā ierasts. Jums būs iespēja izgaršot un minēt neparastus ēdienus un baudīt gardu, ēdienam atbilstošu vīnu. Esiet neprātīgi šajā dienā! Pakalpojuma cena 49 EUR.

restr

Par lielisku dāvanu sievietei kalpos arī sporta nodarbības, kas aicinās nodoties fiziskām aktivitātēm, uzlabojot ķermeņa muskulatūru, vizuālo izskatu un pašsajūtu. Mēneša abonements uz strečinga nodarbībām ir lielisks alternatīvs sporta zālei, jo neapgrūtinās ar smagiem fiziskiem treniņiem. Strečings ir fitnesa veids, kura pamatā ir stiepšanās vingrojumi. Ar to palīdzību iespējams ne tikai atgūt ķermeņa elastību un emocionālo līdzsvaru, bet arī uzlabot muskuļu tonusu un atbrīvoties no liekā svara, izveidojot harmonisku figūru, padarot ķermeni slaidāku un tvirtāku. Sniedz iespēju gūt pārliecību par sevi un saviem spēkiem tikai par 50 EUR.

strec

Nav noslēpums, ka sievietes ir jutekliskas un emocionālas būtnes, kuras daudz vairāk novērtē lietas, ja tām ir savs stāsts, nozīme vai asociējas ar labām atmiņām. Iepriecini savu mīļoto sievieti ar iespēju iemūžināt dzīves skaistākos mirkļus izcilās fotogrāfijās. Būs iespēja izvēlētie – ģimenes, bērnu vai individuālo fotosesiju. “DesArts” fotostudija parūpēsies, lai šī fotosesijas diena būtu pozitīvs piedzīvojums un Jūs saņemtu lieliskas fotogrāfijas, kas Jums ik dienu atgādinās to, cik dzīve ir skaista! Pakalpojuma cena 75 EUR.

foto

Mēs, Postcard.lv, novēlam, lai Jums izdodas atrast vienreizējas un vilinošas dāvanas saviem mīļajiem!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *