Kā palutināt pašam sevi?

Pēc garas darba nedēļas, mēs bieži vēlamies brīvdienas pavadīt mierīgā, relaksējošā gaisotnē. Ir taču patīkami sestdienas vakaru aizvadīt tuvu draugu lokā ar vīna glāzi rokā un labas filmas pavadībā, bet, vai esi aizdomājies, ka ne tikai tavam prātam jāatpūšas, bet arī pašam ķermenim?

Iesākām pievērst tam uzmanību, sāc lutināt sevi! Lai Tu būtu satriecoša un lieliski izskatītos gada vienīgajā mīlētāju dienā, esam sagatavojuši piecus lieliskus veidus, kā atjaunot garu, sparu un atgūt veselīgu jaunības dzirksti izskatā.

vinshgalven

Palutini sevi! Veselīgs, kopts un skaists ādas izskats patīkami liek sajusties ikvienam cilvēkam, it sevišķi sievietei. Tādēļ šonedēļ iesakām baudīt dažādas skaistumkopšanas procedūras, kas lieliski iemācīs Tev, kā palutināt pašai sevi! Kā viena no šādām, kas atbrīvos no ikdiena rutīnas, steigas, un aizvedīs galvu reibinošā sajūtu virpulī ir valdzinošais ATTIRANCE SPA rituāls. Salons piedāvā ļoti plašu SPA rituālu un procedūru klāstu, ko iespējams izbaudīt gan vienatnē, gan kopā ar mīļoto – sejas un ķermeņa procedūras, aparātkosmētiskās procedūras, ķermeņa un sejas rituālus, rituālus sievietēm, vīriešiem, kā arī pieejams manikīrs un pedikīrs. Šoreiz domā tikai par savu labsajūtu un izbaudi kārtīgi piedāvātos labumus. Pakalpojuma cena tikai 50 EUR.

attirancebigggg

Turpināsim soļot pa skaistumkopšanas taciņu! Lutināt sevi var dažādos veidos, apmeklējot izsmalcinātus restorānus, sporta nodarbības vai pat dažādus apmācības kursus, bet Tu vienmēr jutīsies lieliski, ja izskatīsies lieliski! Iesakām palutināt sevi skaistumkopšanas salonā “Ankor”, kur augsti kvalificēti meistari palīdzēs atgūt pievilcīgu izskatu un nesagraujamu pašnovērtējumu. Tev būs iespēja izmantot vizāžista, friziera, kosmētiķa, masiera, manikīra un pedikīra pakalpojumus. Parādi pasaulei, ka nebaidies izskatīties satriecoši. Pakalpojums tikai par 21.33 EUR

ankor

Brīvs, relaksēts ķermenis nozīmē atbrīvotu un spēcīgu garu! Māte daba piedāvā dažādus veidus, kā palutināt sevi, tad kādēļ tos neizmantot? Iesakām izbaudīt karsto akmeņu masāžu, kuras laikā masieris veltīs uzmanību tikai tavas pašsajūtas uzlabošanai. Akmens masāža rada harmoniju un pozitīvās enerģijas plūsmu. Rituālam piemīt harmonizējošs un attīrošs efekts, kas rada garīgo un fizisko līdzsvaru. Ļaujies pilnīgai ķermeņa relaksācijai tikai par 28.46 EUR.

akmnbes

Šoreiz mēs, Postcard.lv, pievēršam vairāk uzmanību sievišķīgām procedūrām, jo tuvojoties Valentīndienai, mēs vēlamies, lai sievietes starotu un izskatītos vēl iespaidīgāk nekā agrāk. Lai aizraujas elpa mūsu vīriešiem! Izmēģini sejas, kakla uz dekoltē zonas liftinga procedūru, jo seja ir tā, kurai ikdienas nākas saskarties ar skarbo vidi. Procedūra paredzēta gan sievietēm, gan vīriešiem. Tā likvidē manāmas ādas novecošanās pazīmes – grumbiņas, krunciņas un ādas ļenganumu, atjaunojot sejas, kakla un dekoltē zonas dabisko starojumu. Lai pagrieztu laiku atpakaļ un apturētu novecošanās pazīmju strauju veidošanos, procedūrā tiek koncentrēti spēki uz ādas virsējo slāni, kurā atrodas ādas fibroblasti. Rituāls noņems nogurušas ādas izskatu, dubultzodu, tūsku, maisiņus zem acīm, un uzlabos ādas elastīgumu. Nebaidies starot, pakalpojuma cena 13 EUR.

sejas

Kā vēl viena lieliska sejas procedūra ir sejas hiromasāža jeb spāņu masāža. Hiromasāžai piemīt fiziska, emocionāla un estētiska iedarbība, un tā iekļauj ne tikai seju, bet arī kaklu, dekoltē un plecu zonu. Ja vēl nekad neesi izmēģinājusi šo masāžu, tad zini, ka atklāsi sevī vēl nebijušas, neizbaudītas sajūtas, jo tā ietver sevī ļoti lielu kustību – paņēmienu skaitu, kas piedot masāžai daudzveidību un palīdz sasniegt augstāko labsajūtas punktu. Rituāls nomierinās nervu sistēmu, tonizēs sejas ādu, uzlabos asinsriti un ievērojami uzlabos ādas izskatu. Atgūsti labsajūtu un lielisku izskatu, tikai par 20 EUR.

hiromas

Mēs, Postcard.lv, aicinām vairāk lutināt un mīlēt pašiem sevi!

 

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *