Sniegoti piedāvājumi

Ilgi gaidījām un sagaidījām! Zemi klāj blats sniegs, koku plikos zaros rotā mirdzošas sniega pārslas un drūmā pilsēta pārvērtusies par baltu, pūkainu pasaku. Šis ir īstais laiks,kad ļauties mazām nebēdnībām, gremdēties bērnības atmiņās un vienkārši baudīt sniegotas izklaides!

Saģērbies silti, jo esam Tev sarūpējuši lieliskas izklaides svaigā gaisā!

galvena3

Ir patīkami aukstajos ziemas vakaros ietīties sedziņā ar tējas krūzi rokā labas filmas pavadībā, bet vēl patīkamāk ir to darīt pēc kārtīgas atpūtas svaigā gaisā, kad esi pienācīgi izbaudījis ziemas sniegtās iespējas. Uzdāvini sev vai kādam tuvam cilvēkam aktīvu atpūtu “Kaķīškanlā”, jo ziema nav iedomājam bez aktivitātēm uz kalna. Piedāvājumā ietilpst divu stundu ilga slēpošana vai snovošana, inventārs un pacēlājs divām personām. “Kaķīskalna” lielā trase ir atzīta par vienu no sportiskākajām trasēm Latvijā un ir labi piemērota slēpotājiem ar iepriekšēju pieredzi. Bet ir padomāts arī par iesācējiem un bērniem, tiem paredzēta “Kaķīškalna” mazā trase. Svaigs gaiss un asas emocijas jau gaida, tas viss tikai par 36,99 EUR.

galvena2

Tik pat aizraujoša, sajūtām bagātā izklaide ir trakulīgs un sniegbalts brauciens ar sniega motociklu. Kopā ar draugu vai draudzeni baudīsiet patīkamas emocijas un svaigu gaisu. Brauciens ar sniega motociklu radīs asas izjūtas, kas sagādās atmiņā paliekošas emocijas par jautri pavadīto laiku kopā. Izbaudi dienas, kad sniegs atstaro saules starus, papildinot tās ar jautrām aktivitātē. Pakalpojuma cena 30 EUR.

v_lesu_na_snegohode

Jau senajos laikos cilvēkiem patika baudīt dažādas aktivitātes svaigā gaisā, it sevišķi iecienīts bija brauciens kamanās. Vēsturnieki apgalvo, ka tas ir senākais transportlīdzeklis, kas vienlaikus bija arī kā izklaide. Vai nebūtu aizraujoši baudīt šādu atpūtu arī mūsdienās? Sniegotais brauciens kamanās notiek sniega motocikla iejūgā un tajā var piedalīties līdz pat sešiem cilvēkiem. Lai brauciens būtu omulīgs, katram dalībniekam tiek izsniegta rakstaina seģene, pančo, apmetņi kājām, siltas cepures, sniega brilles un cimdi. Kā arī brauciena laikā ir iespēja baudīt karstu zāļu tēju, sildīties pie ugunskura un iemūžināt braucienu kamanās ar foto palīdzību, lai nekad neaizmirstu brauciena sniegtās sajūtas. Par visu ir padomāts, galvenais tagad tik sēties kamanās un baudīt apkārt notiekošo. Pakalpojuma cena 8,54 EUR.

galvena4

Lai cik savādi tas arī nebūtu, tiklīdz kā iestājas ziema cilvēki vēlas vairāk savu laiku pavadīt svaigā gaisā. Slidošana ir lielisks veids, kā atpūsties un jautri pavadīt laiku ģimenes lokā, kā arī tā ir lieliska ideja romantiskam randiņam. Volvo ledus hallei piemīt neatkārtojami pozitīva un jautra atmosfēra, kas liek justies brīvi un komfortabli. Pat tad, ja vēlies slidot viens Volvo ledus hallē jutīsies ērti, jo tā ir pietiekami liela, lai nejustos traucēts. Pēc slidošanas varēsi relaksēties kafejnīcā. Diena būs īsts piedzīvojums! Aicini visus savus mīļos uz aktīvu atpūtu tikai par 12 EUR.

galvena5

Var sacīt, ka vasara cieši draudzējas ar ziemu, jo ziemas kaitings jeb snowkitings (slēpošana ar pūķi vējā) – ir sporta veids, ar kuru nodarbojas ziemā, kad aizsalis ezers vai sniega klajums var kalpot par vēja ķeršanas vietu, bet slēpes vai dēlis – par slīdošu braucamrīku. Tas ir līdzīgi kā ķert vēju vasarā uz ūdens virsmas, tikai šajā gadījumā par galveno pārvietošanās līdzekli kalpo sniegs. Šāda atpūta būs lielisks veids, kā atklāt sevī jaunas sajūtas un iespējams tā kļūs par Tavu jauno hobiju, jo to var izkopt gan ziemā, gan vasarā. Viss sāks ar apmācību, kas sevī ietver piecas nodarbības, bet jārēķinās ar to, ka šim sporta veidam nepieciešama laba fiziskā sagatavotība, lai pēc iespējas labāk apgūtu visus praktiskos vingrinājumus un paņēmienus. Nesēdi mājās, esi aktīvs un meties iekšā jaunos piedzīvojumos! Ziemas kaitinga apmācība 60 EUR.

galvena6

Mēs, Postcard.lv, novēlam, lai šī nedēļa būtu īsteni jautra un aktīva!

Izmantojiet promokodu POSTCARDSNIEGS 15% atlaidi jebkuram piedāvājumam no Postcard.lv!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *